Kategoriler
Proje Haberleri

Zirvekent Konutları Pendik satışları devam ediyor

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Çavuşoğlu Yemenler Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Zirvekent Konutları Pendik konut projesinde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olup daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

İstanbul konut projesi Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalitede donatılmış olup pek çok olanağa sahiptir. Özel iç dizayna sahip dairelerden oluşan proje toplam 86 daireden meydana gelmektedir. Diarelerin 2022 Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Site içerisinde her daireye 1 adet kapalı otopark, çocuk parkı, kamelya, 7/24 güvenlik gibi donanımlar yer almaktadır. Aynı zamanda projede kamera sistemi, sığınak, jeneratör, kapıcı, su deposu gibi hizmetler de sunulmaktadır. Zirvekent Konutları Pendik konut projesinde yaşam başlamak üzere olup iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca projede ince işlerin yapımına devam edilmektedir.

Zirvekent Konutları Pendik fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

2+1, brüt 65-90 metrekare arası büyüklüklere sahip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satın alımlarında %25 peşinat, geri kalanı 60 ay faizsiz, vade farksız senetle taksit seçenekleri de bulunmaktadır.

Zirvekent Konutları Pendik nerede yer alıyor?

Konut projesi Pendik Ahmet Yesevi Mahallesinde konumlandırılmıştır. Kamber Sokakta yer alan proje ayrıca günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 493 23 62 ve 0549 261 18 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…