Kategoriler
Proje Haberleri

Zirvekent Konutları Pendik’te yükseliyor

Çavuşoğlu Yemenler İnşaat firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde hayata geçirilen Zirvekent Konutları Pendik projesinde satışlar başladı. Konut projesinde yer alan satılık daire fiyatları  ise 550 bin TL’den başlıyor.

Proje özellikleri neler?

3 bin 200 metrekare toplam inşaat alanına sahip konut projesi iki konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan konut blokları 9 ve 8 katlı olacak şekilde projelendirildi. 10 bin metrekare satılabilir alana sahip projede yer alan iki konut bloğunda toplam 68 adet konut bulunuyor. Konut bloklarının giriş katlarında toplam 6 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Projede yer alan dairelerde çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi alanlar yer alıyor. Proje genelinde ise güvenlik, oturma alanları, açık otopark, kapalı otopark, çocuk parkı, basketbol, voleybol sahası, peyzaj ve yeşil alanlar yer alıyor. Projede asansör, su deposu, site görevlisi, jeneratör, yangın merdiveni, sığınak gibi özellikler de yer alıyor.

Çavuşoğlu Yemenler Zirvekent Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere ki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki 2+1 tip konutlar brüt 84.77 metrekare, net 75.68 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 3+1 tip konutlar ise brüt 104.51 metrekare, net 93.16 metrekare olarak tasarlandı.

Zirvekent Konutları fiyatları ne kadar?

Pendik konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 550 bin TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 620 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 650 bin TL’den başlıyor. Projedeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 720 bin TL’ye kadar yükseliyor. Ödeme planı kapsamında ise projede yer alan dairelere yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan tutar ise 72 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Projede faizsiz, kefilsiz, kredisiz ve esnek ödeme imkanı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2022 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin firma tarafından belirtilen teslim tarihi 31 Aralık 2022 dir.

Zirvekent Konutları nerede?

Proje Ahmet Yesevi Mahallesi, Kamber Sokak, No :48 / A Pendik / İstanbul posta adresinde yer alıyor. Proje sahile 6 km, Sabiha Gökçen Havalimanına 10 km, Tuzla Devlet Hastanesi’ne 4 km, tren istasyonuna 3.5 km, otobüs durağına ise 150 metre mesafede yer alıyor.

Tel: 444 61 34

Exit mobile version