Kategoriler
Proje Haberleri

Ziynet Hanım Sitesi Isparta Sidre’de Yükseliyor

Isparta Sidre konut projesi Bayhanlar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Isparta Merkez, Sidre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin inşasına yeni başlanılmış olup daire satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Ziynet Hanım Sitesi Isparta konut projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi, Sidre Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları 4 katlı olarak tasarlanmıştır. Üstelik proje içerisinde çocuk oyun alanları yer almaktadır. Güvenlikli bir site olan proje de otopark da yer almaktadır.

4 katlı bloklardan oluşan Ziynet Hanım Sitesi Isparta konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 118 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 118 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler de brüt 150 metrekare büyüklüğündedir.

Ziynet Hanım Sitesi Isparta Daire Fiyatları Ne Kadar?

Isparta konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 118 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 450 bin TL ile 480 bin TL arasında değişmektedir.

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 650 bin TL ile 680 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje lokasyonu gereği Halıkent Ekmek Fabrikası’na yakın mesafededir Aynı zamanda konut projesi Isparta Merkez, Sidre Mahallesi adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0246 218 02 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version