Kategoriler
Proje Haberleri

Zone Gaziemir’de vadeli ödeme

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, İntegral Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Zone Gaziemir konut projesi, toplam 35 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Ticari merkez konsepti ile tasarlanan projede; depo, ofis, imalathane ve showroom üniteleri mevcut. 9 bloktan meydana gelen projede, toplam 70 adet bağımsız birim bulunuyor.

Projedeki birimler 250 metrekare ila 1250 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip durumda bulunuyor. Projedeki üniteler, teras bahçeli ve normal tipte olmak üzere ikiye ayrılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Zone Gaziemir projesi fiyat bilgisi

Projedeki birimlerin fiyatları 1 milyon TL ila 4 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede firma bünyesinde vadeli ödemeler yapabilmek mümkün.

Gaziemir’in yeni ticaret merkezi hâline gelecek Zone Gaziemir projesindeki birimlerin yükseklikleri, 4,5 metre olarak belirlendi. Projede teraslı ticari alanlar da yer alacak.

Zone Gaziemir projesi sosyal donatıları

Orman manzaralı projede; 350 metrekarelik kafeterya, 2 bin 600 metrekarelik peyzaj alanı, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alacak. Asansörlü projede, ayrıca teras da bulunacak.

İzmir’in en yeşil bölgelerinden Sarnıç’ta hayata geçirilecek olan proje, merkezi konumuyla tercih sebebi oluyor. Sarnıç Ormanı’na komşu durumdaki proje; Aydın Otoyolu, Çeşme Otobanı ve Adnan Menderes Havalimanı ve Sarnıç İzban İstasyonu’na oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Kolay ulaşılabilir bir noktada yer alan proje; Fuar İzmir, Ege Serbest Bölge, Sarnıç Organize Sanayi Bölgesi ve Optimum AVM gibi yerlere çok yakın bir mesafede yükseliyor.

Yeşil dostu olmasıyla ve merkezi konumuyla ilgi gören proje, Fatih Mah. 1191. Sok. 35410 Gaziemir/İzmir adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 210 66 99 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.