Kategoriler
İhaleler

Zonguldak Kozlu’da arsa satışı için ihale duyurusu yapıldı

Zonguldak Kozlu’da Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan 1.730,86 metrekare büyüklüğündeki arsanın satış bedeli yayımlandı. Aktarılan detaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olduğu bilinen Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak’ın Kozlu ilçesi Esenköy Mahallesinde bulunan arsayı 3 milyon 462 bin TL’den satılığa çıkarıyor.

Zonguldak Kozlu’da ihale süreci başlatılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü kapsamında yayımlanan ilanda, 3 Pafta, 147 Ada ve 3 Parseldeki imarsız kategorisinde yer alan arsa için önümüzdeki süreçte ihale düzenlenmesine karar verildi. Bu ihalenin kesin tarihi 30 Eylül 2020 olup, saat 12.00 olarak belirlenmiştir. Zonguldak’ta satışa çıkması beklenen arsanın toplam bedeli 3 milyon 462 bin TL olarak belirtildi. İhale saatinden önce ödenmesi gereken teminat bedeli ise 346 bin 200 TL’dir. Arsa satışına katılmak isteyenler, detaylı bilgi için 0 0372 252 12 64 numaralı telefondan ulaşım sağlayabilecek.

Milli Emlak’tan satın almanın avantajları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden satın alınacak herhangi bir gayrimenkulde; emlak vergisinden 5 yıl muafiyet, KDV’siz ödeme seçeneği, tapu harcından muafiyet ve 2 yıla kadar taksit imkânı sağlanır.