Kategoriler
Toki Haberleri

Zonguldak Üzülmez Toki kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi”ndeki 400 hak sahibinin konutları kurayla belirlendi.

Toki Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesinde yer alam toplam 400 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirildi. Kura çekilişi için yapılan kura töreni 21 Eylül 2018 Cuma günü TTK Eğitim ve İş Güvenliği Dairesi Başkanlığı Eğitim Salonu’nda yapıldı.

Toki Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesinde çekilişe konu konut bloklarında yer alan dairelerin 204 tanesi 2+1 tip dairelerden, 196 tanesi ise 3+1 tipi daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Toki Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında ilk etapta toplam 766 adet daireden meydana gelen 1. etabın hayata geçirilmesi işlemi yapıldı. Toki Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi TOKİ ile bir kurum arasında hayata geçirilen ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip. Projede dairelerin dışında ayrıca 4 adet ticaret merkezi ve cami de yer almaktadır.

Toki Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi 2+1 kura sonuçları için tıklayınız…..

Toki Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi 3+1 kura sonuçları için tıklayınız…..

Tel: 444 86 54