Kategoriler
Proje Haberleri

Zrs Cadde Bahçecik lansman fiyatlarıyla satışta

Zrs Cadde Bahçecik projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zrs İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisindeki konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 160 metrekare olmaktadır. Projenin dış cephesinde doğal taş ve betopan kullanılmaktadır. İç mekanlarda ise birinci sınıf lüks malzemeler kullanılmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda ışıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmaktadır.

Zrs Cadde Bahçecik konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Barbaros Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafededir.

Zrs Cadde Bahçecik fiyatları ne kadardır?

Zrs Cadde Bahçecik projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 845.000 TL ile 855.000 TL arasındadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 715 06 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…