Kategoriler
Proje Haberleri

Zübeyde Hanım Apartmanı Didim satışları devam ediyor

Zübeyde Hanım Apartmanı Didim konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Didim İlçesinde yükselen proje MSN Nabızlar İnşaat Mimarlık firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu binada dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Efeler Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Zübeyde Hanım Apartmanı Didim modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup, dışarda olsanız dahi telefondan evinizi kontrol edebilme imkanına sahiptir. Ayrıca daire içlerine yangın ve hırsız alarmı, panjur, spot aydınlatma gibi olanaklar da mevcuttur. Proje köşe parselde yer alıp, 3 bin metrekarelik resmi park bulunmaktadır.

Proje kapsamında kamera sistemi, oyun parkı gibi donanımlara da sahiptir. Aydın Didim konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 65 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir. Daire seçenekleri arasında dubleks daireler de yer almaktadır.

Zübeyde Hanım Apartmanı Didim konumu ve fiyatları hakkında

Zübeyde Hanım Apartmanı Didim konut projesi, Didim/ Efeler Mahallesi, Marina yolu üzerinde konumlandırılmıştır. Proje 1249/ 21 parselde yer almaktadır. Aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 65 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 475 bin TL,

80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 780 bin TL,

Brüt 150 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 980 bin TL,

170 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 tip daireler ise 1 milyon TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında kredi geçerlidir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 811 05 23 ve 0537 957 67 49 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…