Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüt Garden Park satışları başladı

Zümrüt Garden Park projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zümrüt İnşaat Otomotiv tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 bloktan oluşan 3 katlı binalar bulunmaktadır. Sitedeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 7 bloktan oluşan 3 katlı binalar bulunmaktadır. Sitedeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. ADSL, hırsız alarmı, fiber internet, intercom sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu gibi birçok özelliğe sahiptir. Araçlarınızı park edebilmeniz için kişiye özel uzaktan kumandalı otopark mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kişiye özel 40 metrekarelik hobi bahçeleri bulunmaktadır. Projede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Konutlarda balkon dahil yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca kiler, panjur, spot aydınlatma, şofben ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve priz mevcuttur.

Zümrüt Garden Park konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje anayola yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Zümrüt Garden Park fiyatları ne kadardır?

Zümrüt Garden Park projesinde brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL ile 1.050.000 TL arasındadır. Projede 1. Etap 4 blok 24 dairenin teslim tarihi 30.12.2021 olarak planlanmıştır. 2. Etap 3 blok 18 dairenin teslim tarihi ise 30.09.2022 olarak planlanmıştır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 454 62 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version